Αρχική Σελίδα

Zhangjiagang Hongsheng Technology Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Zhangjiagang Hongsheng Technology Co., Ltd.

 

Η Co. τεχνολογίας Hongsheng Zhangjiagang, ΕΠΕ βρίσκεται σε μια αναπτυγμένη κυκλοφορία περιοχή: Κωμόπολη Tangqiao, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu. Η επιχείρησή μας είναι υψηλή και νέα επιχείρηση τεχνολογίας και καθιερωμένος το 2004. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής συρταριών μετρητών πάνω από δέκα έτη. 

 

με υψηλό - ποιότητα και υψηλή υπηρεσία παίρνουμε μια ευνοϊκή υποδοχή και εμπιστευόμαστε από τους πελάτες μας και γινόμαστε ο σημαντικότερος προμηθευτής πολλών POS επιχειρήσεων καταλόγων μηχανών και μετρητών σε όλο τον κόσμο.


Η επιχείρησή μας έχει μια φήμη ως σχεδιαστή και κατασκευαστή των ανθεκτικότερων και αξιόπιστων συρταριών μετρητών στη βιομηχανία. Η επιχείρησή μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των συρταριών για τις εφαρμογές που βρίσκονται σε λιανικό, τα τρόφιμα, τη φιλοξενία και το ψιλικατζίδικο.
Έχουμε το τεχνικό και αναπτυσσόμενο τμήμα μας και εστιάζουμε πάντα στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Έχουμε 35 διπλώματα ευρεσιτεχνίας συμπεριλαμβανομένων 24 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας, 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου. περάσαμε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001, την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων ISO14001, το CE, ROHS και πολλές άλλες πιστοποιήσεις. 


Η επιχείρησή μας έχει τιμηθεί με την επιχείρηση πρώτου επιπέδου της πίστωσης, «επιχειρήσεις τεχνολογίας Suzhou υψηλές και νέες», «επιχείρηση τεχνολογίας Jiangsu υψηλή και νέα», «Πυροβολικό-ισόπεδη πιστωτική επιχείρηση τράπεζας», κ.λπ.

 

Η Co. τεχνολογίας Hongsheng Zhangjiagang, ΕΠΕ δεν είναι νέα επιχείρηση. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2004, έχουμε ειδικευτεί στην παραγωγή του συρταριού μετρητών για περισσότερο από 10 έτη, κατά τη διάρκεια των ετών, τα προϊόντα μας έχουν κυκλοφορήσει στο εμπόριο σε περισσότερες από 50 ξένες χώρες. Χάρι στην παγκοσμιοποίηση, κερδίσαμε την επιχείρηση από πολύ διάσημο συνεργάτη και την εμπιστοσύνη τους.

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : ΕΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~350

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-16000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

ιστορία της εταιρίας

 

Hongsheng που αρχίζει για να παράγει τα συρτάρια μετρητών το 2004, την έναρξη εκ του μηδενός και βαθμιαία, πιστεύουμε ακόμα τις εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις μας και ο άριστος ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής μας καθιστά ανταγωνιστικούς.

 

Σχεδιάζουμε ποικίλλουμε των συρταριών μετρητών για να ταιριάξουμε τους πελάτες από τις διαφορετικές περιοχές στον κόσμο, επίσης μπορούμε να δεχτούμε την προσαρμογή. Όσον αφορά στην ποιότητα, δίνουμε πάντα προσοχή στις λεπτομέρειες.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε έρευνα ή απαιτήσεις, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με!

 

υπηρεσία της εταιρίας

 

Το Hongsheng αφιερώνεται στην εξυπηρέτηση ο κόσμος.

 

Το Hongsheng πιστεύει στην πίστη, και εκτιμεί τον προσανατολισμό αγοράς, πελάτης needs&wants, quality&service ως διαχείριση των αρχών.

 

Δίνοντας προσοχή στα ταλέντα, το technology&innovation, Hongsheng έχει τη σταθερή βελτίωση στην αυστηρή, pragmatic&efficient διαχείριση.

 

 

Ομάδα επιχείρησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Δρόμος Xinyuan, βιομηχανικό πάρκο Juqiao, πόλη Tangqiao, Zhangjiagang, Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Δρόμος Xinyuan, βιομηχανικό πάρκο Juqiao, πόλη Tangqiao, Zhangjiagang, Jiangsu, Κίνα

  • Τηλ.::86-512-58356817
  • Φαξ:86-512-58435776
  • E-mail:penny@china-hs.cn
  • Χρόνο εργασίας:8:00-16:30
  • Υπεύθυνος: Mrs. Penny
  • Mobile Site